Inspiratie

Yes3D lamp in modern interieur

Modern interieur

Een modern interieur vraagt om een moderne lamp. Ben je een liefhebber van moderne interieurs en op zoek naar bijzondere verlichting? Wij inspireren je graag met onze 3D-geprinte lamp.

Lees verder ...

Industrieel interieur

Industrieel interieur

Houd jij van hout, beton en metaal en zou je het liefst in een oud fabriekspand wonen? Grote kans dat je houdt van een industrieel interieur. Welke verlichting past goed bij een industrieel interieur?

Lees verder ...

Landelijk en romantisch interieur

Landelijk en romantisch interieur

Bij een landelijke lamp denk je misschien niet meteen aan een 3D-geprinte designstuk, maar we laten graag zien hoe onze lamp past in een landelijk of romantisch interieur. Het unieke aan onze lamp is dat het in iedere woonstijl toegepast kan worden en overal toegevoegde waarde heeft.

Lees verder ...

Yes3D lamp in klassiek en chique interieur

Klassiek en chique interieur

Denk je bij de klassieke woonstijl vooral aan kroonluchters, ornamenten en donkere houten meubels? In het verleden stond de klassieke stijl hier bekend om.

Lees verder ...

Scandinavisch interieur

Scandinavisch interieur

Verlichting is een belangrijk thema bij Scandinavisch wonen. In Scandinavië is het een groot deel van het jaar vroeg donker, waardoor goede verlichting geen luxe maar noodzaak is. Qua Scandinavische lampen kan er volop gevarieerd worden.

Lees verder ...

Vintage interieur

Vintage interieur

Een vintage interieur waarbij tweedehands meubilair afgewisseld wordt met nieuwe meubels is een woontrend die je momenteel veel ziet.

Lees verder ...

Inspiratie Yes3D lamp

3D-geprinte lamp samenstellen

Verlichting is een bepalende sfeermaker in ieder interieur. Of het nu om een hanglamp, plafondlamp, staande lamp of wandlamp gaat. Inspiratie lampen opdoen?

Lees verder ...

Inspiratie Yes3D verlichting

Inspiratie verlichting opdoen

Zoals er in de mode trends waar te nemen zijn, zo is dat ook bij interieur en styling. Ook op het gebied van verlichting wisselen de trends elkaar af. Momenteel zie je de scheepslamp, kooilamp en booglamp veel terugkomen.

Lees verder ...