3D-geprinte lamp samenstellen

Verlichting is een bepalende sfeermaker in ieder interieur. Of het nu om een hanglamp, plafondlamp, staande lamp of wandlamp gaat. Inspiratie lampen opdoen? Wij vertellen je graag over onze innovatieve lamp die geproduceerd wordt met behulp van een 3D-printer. Een originele lamp die past in ieder interieur!

Yes3D

De lamp van Yes3D bestaat uit een glazen koepel met er overheen een geometrisch frame van kunststof dat 3D-geprint is. Onze lamp is ontworpen door Het Ontwerpduo en is daarmee met recht Dutch Design te noemen. Yes3D is ontstaan vanuit de gedachte 3D-printen toe te passen op een voorwerp dat in ieder interieur voorkomt. Het idee voor de 3D-geprinte lamp werd geboren.

Zelf samenstellen

Het grote voordeel van 3D-printen is dat je de vrijheid hebt om te maken wat je maar bedenkt. Deze eigenschappen hebben we toegepast op het ontwerp van de lamp. We hebben een breed scala aan geometrische patronen ontworpen die 3D-geprint kunnen worden. Gecombineerd met de koepel van mondgeblazen glas leidt dit tot een volledig unieke lamp waarvan je zelf de designer bent!

Je kunt met onze samenstelmodule eindeloos variëren tot je de lamp ontworpen hebt die perfect past in jouw interieur.