Industrieel interieur

Houd jij van hout, beton en metaal en zou je het liefst in een oud fabriekspand wonen? Grote kans dat je houdt van een industrieel interieur. Welke verlichting past goed bij een industrieel interieur? We kennen de bekende industriële lamp zoals de scheepslamp, maar wil je echt iets origineels aan het plafond, lees dan nog even verder. Wij vertellen je graag hoe onze 3D-geprinte lamp een perfecte aanvulling vormt op een stoer, industrieel interieur.

Het unieke aan de lamp van Yes3D is dat het 3D-geprint is, een techniek die de laatste jaren in opkomst is en veel mogelijkheden biedt bij het creëren van bijzondere objecten. Je kunt bij onze lamp niet alleen de kleur van het glas zelf bepalen, maar ook het dessin van het frame. Je stelt je eigen lamp samen en bent daarmee mede creator van dit designstuk.

Doordat het raster in zwart geprint kan worden krijgt de lamp een stoere uitstraling. De materialen bestaande uit glas met daarover het geometrische zwarte patroon sluiten goed aan op een industrieel interieur. Deze verrassende industriële lamp maakt van je eettafel, salontafel of intieme zitje iets bijzonders.