Inspiratie verlichting opdoen

Zoals er in de mode trends waar te nemen zijn, zo is dat ook bij interieur en styling. Ook op het gebied van verlichting wisselen de trends elkaar af. Momenteel zie je de scheepslamp, kooilamp en booglamp veel terugkomen. Ben je op zoek naar een originele en unieke lamp? Lees dan verder en doe inspiratie verlichting op!

3D-geprinte lamp

De 3D-geprinte hanglamp van Yes3D is een ware eyecatcher. Met deze lamp in je woning voeg je een bijzonder meubelstuk toe aan je interieur. 3D-printen is een techniek waarbij je vrij spel hebt om te ontwerpen wat je wilt. Het object wordt in een 3D-printer met behulp van een laser laag voor laag opgebouwd. De 3D-geprinte geometrische patronen maken deze lamp tot een eigentijds ‘piece of art’ die te integreren is in iedere woonstijl.

Ontwerpduo

Ontwerpers van de Yes3D lamp zijn Nathan en Tineke van Ontwerpduo, bekend van de Rockid en Tallow. Zij zeggen over hun ontwerp: “Het ontwerp bestaat uit een glazen kap waar een 3D-geprint frame overheen valt. Dit frame heeft een dessin dat een mooie schaduwwerking geeft als de lamp aan is. De lamp kun je als consument zelf vormgeven, binnen de grenzen van het programma. Dit biedt consumenten de unieke mogelijkheid hun eigen lamp te designen. Grote kans dat de lamp die jij bestelt nergens anders komt te hangen!”