Klassiek en chique interieur

Denk je bij de klassieke woonstijl vooral aan kroonluchters, ornamenten en donkere houten meubels? In het verleden stond de klassieke stijl hier bekend om. Tegenwoordig vinden we ook lichte kleuren en verschillende soorten materialen terug in deze sfeervolle interieurs. De kroonluchter heeft het alleenrecht op de klassieke lamp al lang geleden verloren. Er is een breed scala aan verlichting beschikbaar die matcht bij deze woonstijl.

Dat onze 3D-geprinte lamp ook heel goed past in een klassiek interieur laten we graag aan je zien. Het lijkt misschien een gedurfde combinatie, de moderne techniek van 3D-printen combineren met een klassiek interieur. Hoewel onze lamp inderdaad vervaardigd is met behulp van moderne technieken en het daarmee een one-of-a-kind design exemplaar wordt, kun je de lamp zo samenstellen dat ie een glamoureus en elegant uiterlijk krijgt.

Gebruik je lichte kleuren in je interieur? Kies dan voor gekleurd glas en een wit 3D-patroon. Ben je meer van de volle, donkere kleuren? Stem de lamp hier dan op af met een zwart 3D-frame. Experimenteer zelf en laat je inspireren!