Landelijk en romantisch interieur

Bij een landelijke lamp denk je misschien niet meteen aan een 3D-geprinte designstuk, maar we laten graag zien hoe onze lamp past in een landelijk of romantisch interieur. Het unieke aan onze lamp is dat het in iedere woonstijl toegepast kan worden en overal toegevoegde waarde heeft.

Een interieur dat eenvoudig is en rust uitstraalt, zo kan de landelijke woonstijl getypeerd worden. Liefhebbers van deze stijl zouden het liefst in een oude woonboerderij wonen omringd door ton sur ton aardkleuren, klassieke elementen en mooie, zachte materialen.

Waarom past onze 3D-geprinte hanglamp zo goed in een landelijk interieur? Beide elementen van de lamp, zowel de glazen koepel als de geprinte 3D-structuur, kunnen uitgevoerd worden in lichte kleuren. Daardoor krijgt de lamp een zachte en elegante uitstraling. Onze lamp biedt het subtiele moderne accent dat past bij een eigentijds, landelijk interieur.

Experimenteer met de verschillende zachte kleuren van het glas en het witte frame om een lamp te ontwerpen die zijn plek weet te veroveren in jouw woonkamer, slaapkamer of keuken.