Modern interieur

Een modern interieur vraagt om een moderne lamp. Ben je een liefhebber van moderne interieurs en op zoek naar bijzondere verlichting? Wij inspireren je graag met onze 3D-geprinte lamp.

Een modern interieur laat zich kenmerken door open ruimtes, neutrale kleuren en tijdloze meubels. Vaak zie je dat er gebruik gemaakt wordt van gladde materialen die de ruimte een strakke uitstraling geven. In een modern interieur is geen ruimte voor prullaria, des te meer voor een paar echte showstoppers zoals een groot schilderij of bijzondere lamp. De hanglamp van Yes3D is zo’n showstopper.

Onze moderne lamp bestaat uit een basis van transparant of gekleurd glas met een 3D-geprint frame dat er overheen valt. Je kunt de lamp naar eigen wens samenstellen. Experimenteer met de verschillende componenten zoals patroon, dichtheid en kleur glas om je eigen stempel op de lamp te drukken.

De lamp van Yes3D geeft het moderne interieur een sfeervol accent. Niet alleen de lamp zelf, maar ook het schijnsel dat de lamp verspreidt is bijzonder. De schaduwwerking van het 3D-geprinte geometrische dessin zorgt voor een sfeervolle ambiance. Met deze lamp voeg je een sterk designelement toe aan het moderne interieur, het is een echte eyecatcher!