Scandinavisch interieur

Verlichting is een belangrijk thema bij Scandinavisch wonen. In Scandinavië is het een groot deel van het jaar vroeg donker, waardoor goede verlichting geen luxe maar noodzaak is. Qua Scandinavische lampen kan er volop gevarieerd worden. Deze overzichtelijke en opgeruimde woonstijl biedt veel ruimte voor sfeervolle verlichting waarmee je zelf een stempel kunt drukken op je interieur.

Wat je veel terugziet zijn wit, zwart en pastelkleuren, gebruik van hout en geometrische vormen. Het geometrische frame van de Yes3D lamp, dat zowel in wit als zwart uitgevoerd kan worden, past perfect in een Scandinavisch interieur.

Doordat onze lamp 3D-geprint wordt kun je de lamp zelf samenstellen. Daarmee wordt het een echt ‘piece of art’ waarvan je zelf de bedenker bent. Er is keuze uit verschillende patronen, van een grove tot een fijne structuur. In een Scandinavisch design kun je het met ons geometrische dessin simpelweg niet fout doen. Door de glazen koepel in een pasteltint te kiezen maak je van de lamp een meubelstuk dat in het oog springt. Gegarandeerd dat deze eyecatcher ook bij je bezoek opvalt!